۷۰
خانــم

نتیجه آزمایش کلپوسکپی و بیوبسی سرویکس؟

سلام خانوم دکتر وقتتون بخیر من در تاریخ9/شهریور آزمایش پاپ اسمیر و اچ پی وی انجام دادم...پاپ اسمیر من خوب بود و فقط گزینه یendocervical transformationzon cells are prezentو کمی التهاب دیده شدو آزمایش اچ پی وی من شماره 66 و 40 مثبت شد از اونجایی که من علایمی نداشتم شکه شدم اشتهامو ازدست داده بودم دوبار هم شربت مولتی ویتامین زینک پلاس خوردم رفتم دکتر گفت باید کلپوسکپی بشی من در تاریخ7/مهر کلپوسکپی شدم که با بیهوشی بود ولی آزمایش اچ پی وی مجدد از من گرفته شده که ایندفعه منفی بود ولی cin1(ضایعه داخل اپتیال سنگفرشی درجه پایین) و سرویسیت مزمن گزارش الان میخوام بدونم مگه cinمربوط به اچ پی وی نیست؟؟ اگه cin من مثبته چرا تو آزمایش جدید اچ پی وی منفی شدم؟؟ یعنی با دوبار خوردن شرت زینک پلاس ،بدنم ویروس رو دفع کرده؟؟ چون روی شربتم نوشته تقویت سیستم ایمنی
یعنی من به اچ پی وی دچار بوده ام یا عوامل دیگه ای باعث cin و ضایعه داخل اپتلیال سنگفرشی شده؟

بازدید : 69 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص انکولوژي زنان (سرطان) در رشت