ریزش مو؟

سلام. متاسفانه 3بار به پزشک مراجعه کردم و 3تشخیص متفاوت داده شد و باعث بلاتکلیفی بنده شد.
موهای سرم بشدت درحال نازک شدن، ریزش(عمومی) و بدحالتی است. جدیدا شوره های ریزی میزند و پوست سرم بیش از اینکه خارش داشته باشد بشدت درد میکند(بطوری که دست به موهام میزنم خیلی درد داره و دستم پر از مو میشه)و موی جلوی سر و شقیقه هایم خیلی کم پشت شده. آیا راهی برای درمان دائم و بازگشت موهایم هست؟!
2. آیا میشود از عقب نشینی مو(ریزش موی جلوی سر و شقیقه ها) در اثر افزایش سن جلوگیری کرد؟
از این حجم مویی که میبینید طی 2سال حداکثر 30% باقی مونده (صخامت و تعداد در کل سرکاهش داشته خصوصا شقیقه ها)

1 پـاسـخ

بازدید : 156 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص پوست و مو در تهران