۲۷
۸۵
خانــم

تزریق لیدوکایین موضعی؟

سلام وقت بخیر
من دیشب ب ی کلینیک زیبایی مراجعه کردم برای پیرسینگ لب و این خانم لیدوکایی موضعی(اسپری)رو تزریق کردن توی لب من و من لبم از دیشب داره ورم میکنه فقط و تا الان ک ساعت 14 و 27 دقیقه هست بی حسه اون قست هایی ک بی حسی رو تزریق کرده امروز شب ب دکتر مراجعه کردم و پیرسینگ رو دراوردن و برام آمپول سفازولین و دو قرص سفال ایکس 500 و ی مدل قرص دیگه که 200 داره تجویز کردن
بنظر شما این ورم ناشی از عفونت هست یا مایع تزریق شده توی لبم گیر کرده
حس لامسه دارم اما بی حسه
خیلی میترسم بنظر شما امکان داره عصب های لبم از کار بیوفته؟

بازدید : 4 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص گوش، حلق، بيني در تهران