متنی با نام شما در فضای مجازی پخش شده مبنی بر این که شما راه درمان ویروس کرونا را کشف کردید ایا درست است؟

متن مبنی برا این است که شما دستور ترکیب چند نوع گیاه و عرقیجات را داده اید که با مخلوط آنها واکسن خانگی برای درمان کرونا بوجود می آید

1 پـاسـخ

  • با سلام

    در استوري شما مطلبي هست که به دروغ از طرف آقاي دکتر زماني در فضاي مجازي پخش شده.

    آقاي دکتر زماني فوق تخصص ژنتيک پزشکي و عضو هيات علمي دانشگاه علوم پزشکي تهران هستند.

    .

    در صورتي که اين مطلب را ديديد، اسم و مشخصات کانال و يا پخش کننده ي پيام را از طريق شماره تلگرامي 3561998_0921 به ما اعلام‌ بفرماييد.

    لطفا تا جايي که ميتوانيد اطلاع رساني کنيد تا با افراد سودجويي که موجب تشويش اذهان ميشوند برخورد قانوني شود.

    در صورت تمايل به کانال تلگرامي ما به آدرس @geneticslab_1709 و

     يا پيج اينستاگرام به آدرس @genetic.center

    مراجعه کنيد و يا به شماره فوق در تلگرام پيام (لطفا فقط پيام) دهيد تا متن تکذيبيه را برايتان ارسال کنيم.

    لطفا شما هم‌متن تکذيبيه را به دوستان و آشنايان خود ارسال بفرماييد تا مردم بيش از اذيت نشوند.

    .
    قابل توجه اين‌که ما از طريق پليس فتا در حال پيگيري موضوع هستيم و عواقب نشر اخبار جعلي بر عهده ي شما خواهد بود.

    با احترام
    آزمايشگاه ژنتيک پزشکي دکتر زماني

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (16)(0)
بازدید : 1464 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص ژنتيک پزشکي در تهران