40 س
آقــا

باسلام وعرض خست نباشی من مدتی دارو ارام بخش مخورم نام دارو من پرفنازین - بی پریدن - لیتیم 300 -فلوکسامین -پراپرانول -تکرتول ؟

خدمت شما عرض کنم که پرفنازین را صبح ظهر شب 1 عدد ---بی پریدون صبح و شب ---- لیتیم صبح وشب 1 عدد --- فلوکسامین ظهر 1 عدد ----پراپرانول صبح وشب 1 عدد ----- تکرتول نصف قرص صبح ویک عددشب -------- لازم به ذکر است با توجه به مصرف داروها واوضاع خودم که خدا را شکر با توکل به خداوند وتوجه اقا امام حسین و ائمه معصومین حال خوشی دارم فقط خواستم بدانم داروها را همان گونه که هست مصرف کنم یا نظم انها را تغییر دهم شما جه تجوز
میدهید با تشکر از لطف وزحمات جنابعالی انشالله در زیر اقا ابوالفضل باشید....

4 پـاسـخ

بازدید : 119 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانپزشک (اعصاب و روان) در تهران