مشکل جوش و موی زائد و درد زمان تخمک گذاری در سندرم تخمدان پلی کیستیک؟

سلام

من نه ماه پیش سونوگرافی کردم و دکتر گفتن تخمدان من کیستهای ریز داره ولی در حدی نیست که به من دارو بدن ولی چندین ماهه که جوشهای ریز زیرپوستی دو طرف گونه ام زیاد شده و روی چانه و گردنم موی زائد ضخیم زیاد شده. همینطور زمان تخمک گذاری درد دارم که شدید نیست ولی قبلا هیچ وقت درد تخمدان نداشتم.

اصلا اضافه وزن ندارم، دوره پریودم هم مثل همیشه 34 روزه هست. کم کاری تیروئید دارم و قرص لووتیروکسین و آتورواستاتین (لیپوفیکس 20) استفاده میکنم.

میشه من رو راهنمایی کنید که در دوران کووید19 دارویی هست که بتونم مصرف کنم تا این عوارض جوش و موی زائد را کم کنه یا ضروریه که زودتر به پزشک مراجعه کنم؟ و اینکه آیا کیست ها ممکنه خطرناک و بدخیم باشن و خطر سرطان تخمدان وجود داشته باشه یا نه؟

با تشکر

بازدید : 102 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص زنان و زايمان در تهران