تفسیر ام آر آی گردن؟

سلام
بنده مدتهاست دست چپم خصوصا قسمت مچ ، اطراف قوزک درد میکنه البته گاهی دردش زیاد میشه گاهی هم کم ، مثلا اگه تحریک بشه دردش خیلی زیاد میشه از جمله اینکه با زدن واکسن کرونا درد به شدت زیاد شده بود و تا آرنج انتشار پیدا کرد . و بعد دوسه روز بهتر شد.
نوار عصب هم دادم سالم بود.
و در حال حاضر هم گاهی درد دارم گاهی نه .
با توجه به سابقه گردن دردی که داشتم ، احتمال دادم درد گردنم بعد چند سال زده باشه به دستم و برای همین مسئله ام آر آی انجام دادم . میخواستم اگه ممکنه گزارش ام آر آی را برای بنده تفسیر بفرمایید .

بازدید : 26 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص ارتوپد - جراح استخوان در تهران