روزه داری برای بیمار سنگ کلیوی؟

با سلام.من یه خانم چهل ساله هستم و دارای یه سنگ 4 میلیمتری در کلیه راست خودم هستم.پارسال ماه رمضان اولین بار متوجه شدم سنگ کلیه دارم.و با دردشدید به دکتر مراجعه کردم که گفتن در حال دفع سنگ هستی و یک قطره سنکل دادن مصرف کردم.بعد از آنت نیز گاها دردهایی در کلیه خودم حس میکردم هفته پیش دوباره سونوگرافی دادم گفتن یه سنگ چهار میلیمتری در پل میانی کلیه راست دارم.آیا با این شرایط میتونم روزه بگیرم.

بازدید : 3 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراح کليه و مجاري ادرار و تناسلي (اورولوژيست) در تهران