سلام من بیماردکترصادق میرزاده هستم متخصص مغز و اعصاب خرم آباد، چند ساله میگذره از وقتی رفتم پیششون، الان باز مشکل دارم زنگ میزنم به شماره تماس مطبشون که نوشتن، اما جواب نمیدن، نوبت دهی هم غیرفعال کردن ی راهنمایی کنید ممنون میشم واقعا مشکلم اورژانسی هستش، ممنونم؟

سلام سلام من بیماردکترصادق میرزاده هستم متخصص مغز و اعصاب خرم آباد، چند ساله میگذره از وقتی رفتم پیششون، الان باز مشکل دارم زنگ میزنم به شماره تماس مطبشون که نوشتن، اما جواب نمیدن، نوبت دهی هم غیرفعال کردن ی راهنمایی کنید ممنون میشم واقعا مشکلم اورژانسی هستش، ممنونم

بازدید : 45 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص مغز و اعصاب (نورولوژي) در تهران