۳۸
۱۰۳
خانــم

پای من در ناحیه مچ پای چپ دچار درد و ورم شده. دکتر ارتوپد فرمودن با شما ارتباط بگیرم برای ساخت یک نوع کفی کفش؟

آیا استفاده از کفی تاثیری در کاهش درد و کمتر شدن پیچ خوردگی پا داره؟
پای چپ من مدام به داخل پیچ میخوره. میشه که برطرف یا کنترل بشه؟

1 پـاسـخ

  • سلام. پوزش بابت تاخير . بايد ابتدا پاي شما اسکن بشه . با توجه با اطلاعات داده شده ( سن . وزن . جنسيت ) شما حتما بايد از کفي طبي با شاخص Arch بالا استفاده کنيد . شاخص هاي ديگه مثل قد. اندازه پا و 12 شاخص از پا و شرايط زانو براي ساخت کفي مناسب ، اهميت داره . تشريف بياريد کلينيک در خدمت شما هستيم .

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 70 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص ارتز و پروتز (ارتوپدي فني) در تهران