۳۹
۱۱۰
آقــا

حدود چهار روز پیش در تمام بدنم احساس خارش شدیدی پیدا کردم،مخصوصا در ساق پا و پشت گردنم.بعد از یک روز دیدم تمام بدنم مثل کهیر شده،متورم شده ؟

با سلام خسته نباشید.من حدود چهار روز پیش شب موقع خواب احساس خارش شدیدی در بدنم بخصوص ساق پا بهم دست ،داد صبح که در حال آماده شدن به سرکار بودم دیدم در ساق پا،پشت سر،لاله گوش و کمرم،حالت توپی توپی ورم کرده چیزی مثل کهیر شدم.که پیش پزشک داخلی رفتم و مقداری دارو و آمپول برام تجویز کرد که بعداز سه روز دیدم ورم ها خوابیده و در حالدبهبودی هستش،وای الان که بیدار شدم دیدم مجددا دارم به همون حالت برمیگردم بدنم دوباره پاشیده شده از کهیر شده.خوشبختانه تنگی نفس ندارم،دل پیچه و بیرون روی ندارم،احساس سر درد ندارم.کهیری هم که میزنم مثل تبخال نیست که زیرش آب جمع شده باشه.

بازدید : 63 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص آلرژي، آسم و ايمونولوژي در تهران