۳۳
خانــم

انتقال ایدز از طریق قیچی ناخنکار؟

سلام
من دیروز به یه ارازشگاه رفتم برای کاشت ناخن. ناخنکار موقع قیچی کردن پوستهای اضافی دور ناخنم یکم یکی از ناخنهام رو زخمی کرد که خونی شد خوشنو پا ک نکرد که خشک بشه و بند بیاد بعد تا پایان کار دیگه خونی نیومد اما اخرش که دستمو شستم دوباره خونریزی شروع شد.
من نمیدونم قیچی ضدعفونی بود یا نه ... ایا امکان انتقال ایدز و هپاتیت از این طریق وجود داره؟؟
اینم بگم که بعد از قیچی کردن پوستهای اضافی روی همه ناخنهام الکل زد
با تشکر

بازدید : 22 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص پزشکي عمومي در رودبار جنوب