۴۸
۵کیلو
آقــا

فتق نوزاد 45 روزه درد نداره کولیک داره سمت راست با سونوگرافی فتق شاله ران هست که تورم داره کم و زیاد میشه با زور زدن و گریه سخت ادرار میکنه ولی بیقراری آنچنانی نداره حتی برای کوچیکش بعداز مدفوع که کمکش میکنم آروم میشه زردی هم تا 40 روزگی طول کشید بالاترین حد حدزردی رو 14 در 8روزگی بود ؟

میخواستم بدونم عمل فتق ضروری هست یا تا یکسالگی صبر کنم امکان خوب شدن یا جوش خوردنش هست چون فکر میکنم تا زمانی که کولیک داره عملش کنم زور زدن ها دوباره باعث پاره شدن فتق میشه

بازدید : 38 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراح اطفال و کودکان در تهران