۳۲
۴۶
خانــم

کیست تخمدان؟

سلام . امیدوارم حالتون خوب باشه
من ی سوال داشتم خدمتتون من یک کیست کمپلکس به ابعاد39*43 در تخمدان چپم دارم که همورازیک هستش. به دکتر زنان مراجعه کردم و برام قرص ال دی تجویز کرد من یک هفته قرص ال دی رو مصرف کردم با درد شدید شکم و حالت تهوع و سوزش معده دچار شدم و نتونستم بخورم و دوروز بعد پریود شدم . الان نمیدونم باید چیکار کنم ؟شما چه راهنمایی بهم میکنید ؟
در ضمن کیست و ندول پستان هم دارم نمیدونم خوردم ال دی باعث اذیت شدن این ها شده یا نه . اگه لطف کنید من رو راهنمایی بفرمایید.

بازدید : 120 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص زنان و زايمان (آي.وي.اف و لاپاراسکوپي) در تهران