تب، لرز و بدن درد دارم. در صورتی که دردی در گلو احساس نمیکنم. آیا مبتلا به کووید 19 شده ام؟

پسری 18 ساله هستم. حوالی ساعت 4 بامداد با لرز و بدن دردی شدید بیدار شدم. پس از دوش آب گرمی و مصرف یک عدد قرص سرما خوردگی بزرگسالان و یک عدد استامینوفن اکنون تبی حدود 40 درجه دارم. سرفه خشک ندارم. گلو درد و گوش دردی هم اصلا حس نمی‌کنم. تا این لحظه بدن درد و سر درد من نیز به همراه تب ادامه دارد. با توجه به اینکه گلویم چرک نکرده نگران و مشکوک به ابتلا به کووید 19 هستم. آیا به آنفولانزای فصلی مبتلا شدم یا کووید 19؟ اگر به کووید 19مبتلا شدم چه اقدامی باید انجام دهم؟ با پدر و مادرم زندگی می‌کنم. آیا قرنطینه در اتاق شخصی خود و تردد در منزل با ماسک، برای مبتلا نشدن خانواده ام کافیست؟ آیا این ویروس از طریق پوست تمیز یا عرق هم سرایت می‌کند؟ از وقتی که برای پاسخگویی اختصاص می‌دهید کمال تشکر را دارم.

بازدید : 150 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص پزشکي عمومي در تهران