۳۹
۶۴
خانــم

کمردرد بعد از جراحی فیوژن کمری و احساس خشکی و سفتی و سنگینی در کمر؟

من مدت پنج ماه هست که به علت سرخوردگی مهره  جراحی شدم و هم چنان درد در ناحیه ی کمر و احساس سنگینی و خشکی و سفتی در کمرم دارم،ی حالات خاصی که برام سخت هست ی جور احساس میکنم که انگار ی نفر کمرمو از پشت میکشه و من حالت انعطاف پذیری قبل عمل رو ندارم،مولا وقتی دستامو همزمان میبرم سمت جلو احساس کشیدگی تو محل عمل دارم،شش عدد پیچ برام گذاشتن ،و جراحم فقط می فرمایند که من دچار ضعف عضله هستم و عمل مشکلی نداشته ،خواستم لطف کنید عکس هامو ببینید و راهنماییم کنید چون من دچار اضطراب و افسردگی شدم

بازدید : 38 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراح مغز و اعصاب در تهران