شکسته شدن براکت؟

سلام خسته نباشید
من مریض تون در درمانگاه بهفر هستم
متاسفانه براکتم شکسته و به راحتی نمیتونم غذا بخورم
با توجه به شرایط موجود امکان ویزیت هست؟

1 پـاسـخ

  • سلام عرض ميکنم خدمتتون.
    اميدوارم در سلامتي و تندرستي کامل باشيد.
    به دليل بحران کرونا متاسفانه کلينيک تعطيل هستش و اجازه کار نداريم و فقط يک پزشک به صورت شيفتي بيماران با اورژانس درد رو پذيرش ميکنن.
    توصيه ميکنم اگر درد يا ناراحتي شديد نداريدتا بهبود شرايط صبر کنيد. اگر انتهاي سيم آزاد و تيز هست ميتونيد با ناخن گير انتهاي سيم رو قطع کنيد و يا با انتهاي مداد پاککن دار، ته سيم رو خم کنيد.
    اگر ناراحتيتون شديد هست و با اين کارها مشکل برطرف نشد، با کلينيک تماس بگيريد و بفرماييد اسم و فاميلتون و شماره تماستون رو يادداشت کنن تا در اولين فرصت که شرايط مساعد شد خدمتتون تماس بگيريم براي نوبت دهي جديد.
    ارادتمند شما
    دکتر نحوي

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
بازدید : 152 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص ارتودنسي (دندانپزشک) در تهران