۴۶
۵۶
خانــم

ریفلاکس معده بعد از مصرف شباته قرص فشار؟

درود و عرض ادب
بنده از خرداد ماه بر اثر مصرف قرص ارگوتامین و نیز والزومیکس دچار رفلاکس معده شده ام
بعد از اندوسکوپی معلوم شد کمی میکروب معده ام دارم که با مصرف دارو و انتی بیوتیک بهتر شدم
الان ارگوتامین استفاده نمیکنم
ولی هرشب با مصرف قرص فشار،باز دچار ریفلاکس شدید و معده درد میشوم
تو رو خدا راهنمایی کنید چکار کنم
از طرفی نمیتونم قرص فشار رو هم قطع کنم
کاملا هم پرهیز غذایی دارم و نکات نربوط،به نخوردن اب و دراز نکشیدن بعد از غذا و ... رو رعایت میکنم.دو ماه هم هر شب فاموتیدین و قبل از صبحانه ازونیوم و بعد دکتر تغییر داد و نولپازا مصرف کردم
ولی با مصرف قرص فشار مجددا درد و مشکلم بر میگرده
قبل از قرص فشار چی بخورم که دچار چنین مشکلی نشوم
چند روز ازوفلاکس خوردم که فشارم رو بالا برد
ممنون از راهنمایی شما بزرگواران

بازدید : 27 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص گوارش و کبد بالغين در تهران