سه ماهه
۵.۵
خانــم

اسهال خونی؟

دخترم سه ماهشه ...چهاروزه اسهال شده ..از روزدوم اسهالش خون قاطیشه....
یه روزکم میشه یه روز زیاده...هم شیرمادرمیخوره وهم شیرخشک بهش میدادم روزی یه باریا دوبار....اسم شیرخشک نان یک بوده ...دودفعه تب هم کرده...خیلی زورهم میزنه...من خودم لبنیات هم استفاده میکنم...
فقط اینکه روزی که بعدازظهرش اسهال شده پسراولم که چهارسالشه یه کم شیرخشک توشیشه بچه ازشب مونده بوده رو صبح به بچه داده خورده....ممنون میشم راهنمایی کنید...

بازدید : 42 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص گوارش و کبد اطفال و کودکان در تهران