2ماه
آقــا

دفع بلغم و اسهال نوزادی؟

سلام خسته نباشین
من یک شیرخوار دوماه و نیمه دارم ک از همون بدو تولد بخاطر سابقه الرژی گاوی داداشش رژیم بودم مرغ و برنج نون و مربا هویج و گوشت ک متاسفانه همچنان بلغم دفع میکرد و ناروم بود و شبها خواب نداشت ک الان خواب شبش بهتره ولی تو طول روز تا میزارم زمین بیداره
ک ب دلیل دفع بلغم رژیمم محدودتر شد فقط برنج و مرغ
ک بازم دفع بلغم همچنان داشت و دارد و یکبار هم بدون تست ماذه جدید ده روز تمام اسهال ابکی ک حذب میشد کامل بعد از بهبودی اسهال دوباره بلغم برگشت
هویج تست کردم رفلاکسش عود کرد
تا ب امروز 4بار استفراغ جهشی داشته
و بقیه موارد هم شیر از گوشه دهنش بیرون میاد و کلا بالا میاره
میخاستم بدونم با توجه ب این حجم از بلغم روده کودکم التهاب هس؟
شیر خودمو ادامه بدم یا قطع کنم؟
الرژی غذایی داره یا ممکنه عدم تحمل لاکتوز هم باشه؟
رفلاکسش الرژیک هس یا نه؟
ممنون از پاسخگوییتون

بازدید : 23 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص گوارش کودکان در تهران