نفس‌‌تنگی مزمن و همیشگی با احساس التهاب گلو.سنگینی سینه و پشت کمر و احساس درد در شکم و زیر شکم؟

حدود پنج سال است دچار نفس‌‌تنگی دائم هستم که ناگهانی شروع شد(صبح بیدار شدم و نفس‌‌تنگی داشتم)چند بار به دکتر مراجعه کردم.عفونت روده.افسردگی.سینوزیت و ...تشخیص دادند اما درمان فایده نکرد.عکس ریه و آزمایش خون و سونوگرافی و تست های مختلف هم انجام دادم ولی ریه‌ام سالم بود.در کودکی هم آسم داشتم که درمان شد.به طور کلی التهاب گلو،سنگینی سینه و گرفتگی پشت،درد زیر شکم و محل اتصال شکم و قفسه سینه(وقتی با دست فشار می‌دهم درد بیشتر می‌شود)علائمی هستند که وجود دارند.سیگار هم می‌کشم.با توجه به این که با دکترهای مختلف درمان نشده‌ام چه کاری باید انجام دهم.اگر مسئله سیگار باشد،چه مدت بعد ترک نفس‌‌تنگی ام برطرف می‌شود؟در ضمن وقتی شصت و هشت کیلو بودم هم نفس تنگی داشتم و فکر نمی‌کنم دلیل مشکلم اضافه وزن باشد.و این که همیشه دچار نوعی اظطراب هستم که نمیدانم معلول نفس‌‌تنگی است یا علت آن.

1 پـاسـخ

  • با سلام ابتدا توصيه ميکنم مطلبي را که راجع به تنگي نفس و علل آن در سايت اينجانب هست را مطالعه بفرماييد. اما براي تشخيص علل تنگي نفس نياز به معاينه و بررسي دقيق وجود دارد. اقداماتي که قبلا انجام داده‌ايد و درمانهايي که صورت پذيرفته است و داروهايي که مصرف کرده‌ايد همگي نياز به بررسي دارد. لطفا به پزشک فوق تخصص ريه مراجعه نماييد. https://drnafas.com/%d8%aa%d9%86%da%af%db%8c-%d9%86%d9%81%d8%b3-%d8%ad%d8%a7%d9%84%d8%aa%db%8c-%d8%a7%d8%b3%d8%aa-%da%a9%d9%87-%d9%86%d9%85%db%8c%e2%80%8c%d8%aa%d9%88%d8%a7%d9%86-%d8%a8%d9%87-%d8%b1%d8%a7%d8%ad%d8%aa/

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
بازدید : 66 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص ريه و مراقبت‌هاي ويژه در تهران