۵۰
۷۸
خانــم

ترشح از پستان؟

دکتـریابـــــ
متن جستجو ...

قبل از ثبت سوال، می توانید در بین پرسش و پاسخ ها جستجو نمایید

سن : 50
وزن : 78
جنسیت : خانــم
ترشحات قرمز تیره از سینه؟
عرض سلام و خسته نباشید.من 50 سالمه .یایسه شدم مدت چهار ماه است که از سینه سمت چپم ترشحات قرمز تیره می آید.البته با فشار و به مقدار خیلی کم.یه قطره بیشتر نمیاد.کمی سوزش و خارش هم از داخل سینه دارم ولی ازار دهنده نیست.دکتر رفتم گفتن مامو گرافی انجام بدم نرمال بود و گفتن موردی مشاهده نشده.باز گفتن سونو انجام بدم که در سینه راست که ترشحی نداره کیست کوچکی مشاهده شده به ابعاد. 2.5.جز این مورد گفتن سینه سمت چپ و راست هیچ مورد مشکوک دیگری یافت نشد و سالم است.و چون علت این ترشحات رو پیدا نکردن گفتن ام ار ا و یا داکتو انجام بدم.که متاسفانه در استان ما دستگاهش نیست.در ضمن من در سال 94 عمل قلب باز شدم یک تعویض دریچه فلزی و یک ترمیم دریچه هم انجام دادم.و وارفارین مصرف میکنم.ایا این ترشحات قرمز تیره خطرناک است.میتواند نشانه سرطان باشد؟

بازدید : 27 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص انکولوژي زنان (سرطان) در ایوان