۱۸
۴۹
خانــم

آیا تزریق واکسن کرونا به افرادی که تازه به سن 18 سالگی رسیده اند بلا مانع است؟

سلام. من پسرم تازه 1400/6/4، 18 ساله میشه، ایشون مشکل قلبی آتریزی تری کوسپید و آترزی پولمونر دارن که در سن 4/5 سالگی عمل فانتن کردن، برای تزریق واکسن کرونا (سینوفارم) با دکتر قلبشون مشورت کردم ایشون فرمودن از نظر قلب بلامانع است ولی گفتن چون تازه داره 18 ساله میشه باید با یک دکتر عفونی مشورت کنم و اگر ایشون هم فرمودن ایرادی نداره براشون واکسن تزریق کنم، لطفا راهنمایی بفرمایید

بازدید : 85 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص عفوني و گرمسيري در تهران