۲۰
۴۸
آقــا

چرا عفونت ادراری، با داروهایی که مصرف کردم،درمان نشد؟

سلام، من 20 سالمه، مشکل در تخلیه ادرار دارم،به طوری که به سختی ادرار خارج میشه و مدام احساس ادرار دارم.درد، سوزش و...هم ندارم. دو سه بار دکتر رفتم و دو مدل آنتی بیوتیک هم مصرف کردم ولی هر بار بعد از اتمام دوره(ده روز)علائمم برگشت. الان امکان دسترسی مجدد به پزشک رو ندارم،میخواستم بدونم برای رفع این مشکل چه دارویی میتونم مصرف کنم که موثر واقع شه و چیکار باید کنم

بازدید : 130 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراح کليه و مجاري ادرار و تناسلي (اورولوژيست) در تهران