تشریح جواب آرمایش کووید 19؟

Laboratory Pathobiology Hospital Jam
پذیرش :
سن :
نام :
شماره : 46 سال
بیمه : آزاد
سعید - آقای گنجوی پزشك معـالج : دكتر ....
M2834
Test Unit
كلینیك
Result Rechecked
Comment: The CT (Cycle Threshold) Value is Inversely Related To The Viral Load And Every ~
3.3 Increase In The CT Value Reflects a 10-Fold Reduction in starting material
(Primer).
Comment: RdRp & N gene used for screening SARS Coronaviruse 2 RNA RT-PCR. For
Inpaitients Whose Symptoms Have Fully Resolved and 2 Test Over 24 Hours Apart
Are Either Negative Or Close To The CT Cut off (ie : CT>34) They Likely Do Not Have
Meaningful Or Transmissible Disease.

بازدید : 80 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص عفوني و گرمسيري در تهران