۱۵
۵۵
آقــا

انحراف چشم؟

سلام آقای دکتر خسته نباشید
بنده از بدو تولد ومادرزادی انحراف هردو چشم داشتم و توی تبریز و ارومیه پیش دکترا رفتیم بعضیا تمرین با مداد و طناب تجویز کردن بعد یه دکتر دیگه هم عینک تجویز کردن که خیلی تاثیر به سزایی نداشت و اخر هم در هشت سالگی در ارومیه پیش آقای دکتر کنگرلو عمل شدم و انحراف چشم چپ کامل برطرف شد ولی چشم راست یکم رو به داخل مونده و در دید مستقیم دیده میشود .
دکتر میخواستم بپرسم با عمل جراحی مجدد کامل برطرف میشه ؟
و بعد از عمل بعضی از افراد حرکت چشم هاشون ناقصه یعنی با عمل جراحی مجدد حرکت چشم محدود میشود ؟
خیلی ممنون با تشکر

بازدید : 12 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص قرنيه در تهران