سلام وقت بخیر من چند روزی هست که کرونا گرفتم ،میخواستم ببینم باید آسپرین استفاده کنم یا نه . مشکل خاصی ندارم فقط بویایی ندارم و یک مقدار ضعف و گرفتگی بینی. و در چه زمانی مصرف آسپرین توصیه میشه . من 29 سالمه و سابقه ی پرکاری تیروئید(که درمان شده)و تپش قلب دارم .؟

سلام وقت بخیر من چند روزی هست که کرونا گرفتم ،میخواستم ببینم باید آسپرین استفاده کنم یا نه .
مشکل خاصی ندارم فقط بویایی ندارم و یک مقدار ضعف و گرفتگی بینی.
و در چه زمانی مصرف آسپرین توصیه میشه .
من 29 سالمه و سابقه ی پرکاری تیروئید(که درمان شده)و تپش قلب دارم .

بازدید : 140 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص عفوني و گرمسيري در تهران