۳۷
۶۰
خانــم

نارسایی مادرزادی کلیه؟

سلام.من 37 سالمه.20 سال پیش متوجه شدم نارسایی مادرزادی کلیه دارم.اما در تمام این سالها تنها چیزی که من رو خیلی اذیت میکنه اینه که یکبار در شب از خواب بیدار میشم و همون لحظه احساس ادرار بهم دست میده.اگه هم خواب بد ببینم از جا میپرم و همین احساس را دارم ولی مقدار ادرارم در شب کمه.چند سال پیش که دکتر رفتم گفتن نوعی گرفتگیه کلیه است که تا علایم خاصی نشون نداده نیازی به عمل نیست.حالا میخوام ببینم علم اونقدر پیشرفت کرده که بتونه مشکل منو با قرص و دارو حل کنه؟خدای نکرده کلیه م را از دست ندم و دیالیزی بشم.یا همین طور باید باهاش بسازم.

بازدید : 11 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراح کليه و مجاري ادرار و تناسلي (اورولوژيست) در تهران