4ماهه
خانــم

دختر4ماهه دارم سرفه می کنه آب ریزش بینی ندارد دکتربردم آزیترومایسین داد باقطره بینی الان پنج روز دارو رودادم اثری نداشته قطره هم که میریزم ازبینیش چیزی نمیاد سرفه هاشم خوب نشده دماغشم خس خس می کنه ولی توی سینش نیست؟

برای سرفه چی خوبه که بدیم برای بچه

1 پـاسـخ

  • با سلام ، درشرح حالي که از شيرخوار 4 ماهه خود ميدهيد بنظر مشکل جديد است و سرفه قديمي نيست ، اگر دوره درمان شيرخوار طي شده و بهتر نشده يا بيشتر شده ، مجددا" براي معاينه و بررسي بيشتر به پزشک اطفال مراجعه کنيد .

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 57 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص اطفال و کودکان در تهران