۶۶
۵۰
خانــم

برطرف نشدن درد ماهیچه های کمر بیمار بعداز تزریق امپول های تزریقی متیل پردنیزولون و شل کننده؟

بیمارآمفیزمی بعداز تزریق امپول های متیل پردنیزولون و شل کننده هنوز درد شدید ماهیچه های کمر دارد.قرص ادراراور میخورد بدون مصرف مکمل های پتاسیم.آیا بخاطرنصف قرص فروزماید 40 که صبح مصرف میشود این عامل بوجود امده؟ چون درطول سه هفته بیمار بدون هیچ ازمایش پتاسیم و مکمل پتاسیم ، نصف قرص فروزماید را میخورد قبل ازاین سه هفته ازمایش خون ایشان نشان دهنده ی پتاسیم خیلی پایین بود و قبلا هم هیچ گونه مشکل عضلانی یا استخوانی و فشار خون و دیابت نداشته است.

بازدید : 23 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص بيماريهاي ريه در تهران