۲۱
۴۰
خانــم

جوش های من بعد درمان با راکوتان بعد دوسال دوباره برگشته و من نمی‌دونم الان باید چیکار کنم ک صورتم جوش نزنه ؟

سلام آقای دکتر وقتتون بخیر
من در حال حاضر 21 سالمه و زمانی که 18 سالم بود برای جوش های صورتم که خیلی به شدت زیاد بود تحت نظر پزشک راکوتان مصرف کردم بعد درمان جوش ها و لک های صورتم پوست خیلی خوبی داشتم تا اینکه از یه سال پیش دوباره صورتم شروع کرده به جوش زدن و لک شدن ک برای من آزار دهنده است و خب چون مشکل معده پیدا کردم دیگه درمان دارویی نمیتونم داشته باشم میخواستم از شما بخوام برای جوش های من یک نسخه بگید بیشتر روی لپام به سمت خارج صورتم هست و زیر پوستی بیشتر ممنون میشم راهنمایی کنید

1 پـاسـخ

  • سلام.با احتمال زياد شما مشکل هورموني داريد و بايد در کنار يک دوره درمان موضعي و آنتي بيوتيکي جوش‌هاي پوستي ،حتما از نظر تخمدان پلي کيستيک يا به اصطلاح تنبلي تخمدان بررسي شويد.البته اين درمان طولاني است ‌.شخصا در خانمهاي جوان ابتدا اين مسأله را بررسي ميکنم ‌.بايد سونوگرافي رحم و تخمدان و آزمايشات هورموني هاي زنانه براتون انجام بشه. در اين مقاله و ويديو به طور مفصل اين مشکل رو توضيح دادم ‌لينک: https://www.aparat.com/v/W1xrR/%D8%AA%D8%AE%D9%85%D8%AF%D8%A7%D9%86_%D9%BE%D9%84%DB%8C_%DA%A9%DB%8C%D8%B3%D8%AA%DB%8C%DA%A9_%DB%8C%D8%A7_%D8%AA%D9%86%D8%A8%D9%84%DB%8C_%D8%AA%D8%AE%D9%85%D8%AF%D8%A7%D9%86%28PCOD%29_%D9%88%D9%85%D9%82%D8%A7%D9%88%D9%85%D8%AA_%D8%AF%D8%B1_%D8%A8%D8%B1%D8%A7%D8%A8%D8%B1_%D9%84%DB%8C%D8%B2%D8%B1%D8%8C%D8%B1%DB%8C%D8%B2%D8%B4

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 70 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص پوست و مو در تهران