احساس درد در قسمت بالای معده پس از اتمام غذا خوردن و احساس بغض و حجیم شدگی مری در کناره حلق و گاهی وسطهای مری؟

با سلام. من از 15 فروردین 99 درد در سر معده و بخشهای مری شروع شد که بعد از اتمام غذا رخ می ده. با خوردن غذاهای سفت بیشتر میشه. پرخوری و باد معده هم شدیدا بر درد سر معده و حجیم شدن مری و گلوم تاثیر دارده.
اردیبهشت ماه رفتم دکتر دارو داد. دو سه هفته داروهای زیر را مصرف کردم.. فایده نداشت ... موتیدون ، اولتاپ، بیستامین، سوکرافیت ،

بعدش رفتم یک دکتر دیگه، آندوسکوپی که نوشته
mucosal break <5mm at at lower esophagus ,
antral nodularity and erosions ,
NL mucosa at bulb and D2 .
در آزمایش بیوپشی نوشته
Antral type mucosa with mild chronic gastritis ,
No H.pylori is seen.
سه هفته است که داروهای زیر رو مصرف می کنم
Ezonium , Digestive aid , Dimethicone 180 , Famotidine

هنوز هیچ بهبودی حاصل نشده .... هر چند توی بلع مشکلی ندارم ولی مجبورم کم بخورم. دکتر گفته دو ماه باید این داروها رو مصرف کنم ولی من فکر میکنم اگه قرار بود اثرگذار باشه باید تا الان یه ذره یه کوچولو بهتر میشدم که نشدم....

سوال من اینه که آیا داروی خاص و ویژه ای یا روش دیگره ای که التهاب معده و مری رو سریع درمان کنه وجود داره یا نه؟

سپاسگزارم

1 پـاسـخ

بازدید : 190 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص گوارش و کبد بالغين در تهران