سلام آیاباوجودداشتن26سال سن واداشتن دوقطبی وصرع می توانم از دیپلم ادامه تحصیل بدهم و روانپزشک بشوم من خیلی احساس شکست،پوچی،ناکامی،وعدم عزت نفس می کنم وباداروتحت درمانی وریسپریدون،کاربامازپین،کلونازپام هرشب می خورم آیاباوجوداین موارد من اصلا نمی توانم پزشک شوم آیادرصورت ادامه تحصیل وزارت بهداشت مرااستخدام می کند؟

من دختری بیست و شش ساله هستم از کودکی به شدت دردرس ریاضی مشکل داشتم در دوران دبیرستان بااینکه همه درس هایم عالی بودوفقط دردرس ریاضی ضعیف بودن من رابه زوردررشته انسانی ثبت نام کردند ولی من به هیچ وجه به این رشته علاقه نداشتم وفقط سال یازدهم درسم را توانستم تاحدمتوسط نگه دارم بعدازدیپلم دچار افسردگی شدیدوبه دنبال آن دوقطبی وصرع شدم ازآنوقت تاحالااحساس شدیدناکامی،ترس ازدرس خواندن،وحشت ازشروع و ادامه هرکاری،وسواس مطالعه هرنکته به تعداد دفعات کلافه کننده وزیادوتکراری،وحشت ازبی وفایی اعضای خانواده،وتنهایی وبی محلی خانواده و نزدیکان وعدم حمایت مادی و معنوی ارسوی آنهارادارم وپدرم به شدت مانع تحصیل من شده و دیگران راهم دراین کاردخالت می دهد مصرف همزمان عموودخترزن عموودختردخترعمووخواهربرادرناتنی بزرگترم که سالهاست ازدواج کرده اندوغرق درپول ورفاه هستندپدرم برای اینکه من ادامه تحصیل بدهم باآنهاکه آزمون متنفرندمشورت می گیرد و آنهاهم پدرم راشدیداعلیه من وادامه تحصیل ودرآینده شاغل شدنم می سوزاندند و تحریک منفی می کنندپدرم اصلابه حرف من گوش نمی دهد و حتی نگذاشته یکبارهم کنکوربدهم لطفاراهنمایی ام کنید که چگونه از پدرم کمک مالی بگیرم وکلای کنکور تجربی شرکت کنم وکنکوربدهم پدرم بازنشسته دامپزشکی است والان هشت میلیون تومان حقوق می گیرد ولی من رافقط به خوردن و خوابیدن محدود کرده وسایرنیازهایم راچه مادی وچه معنوی نادیده گرفته وماهی سه چهارمیلیون تومان بیشتر برای من ومادرودوبرادرنوجوانم خرج نمی کندبه شدت خودخواه،وخسیس است واصلامارانمی بیندوبرای ماارزش قائل نیست من خیلی به پزشکی علاقه دارم به طور خاص روانپزشکی آیامی توانم باوجود26سال سن وداشتن دوقطبی وصرع ومصرف داروهای کاربامازپین،کلونازپام،ریسپریدون هرشب پزشک شوم آیامانعی برای استخدام در وزارت بهداشت نیست؟من چندسال پیش سه بارد بیمارستان اعصاب بستری شدم ویکبارهشت مرتبه شوک بهم زدندآیااین مورد باعث عدم پذیرش دانشگاه های پزشکی برای ادامه تحصیل واستخدام درشغل پزشکی می شود؟باقدردانی ازوقتی برای من گذاشتید سپاسگزارم خداحافظ

3 پـاسـخ

بازدید : 200 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانپزشک (اعصاب و روان) در تهران