۲۷
۸۵
خانــم

سلام. خانم ۲۷ ساله ام، کیست سینوویال لگنی که بعد از انجام زایمان حاملگی خارج از رحمی ، متوجه آن شدم ، زایمان عوارض بسیار بدی از نظر روحی و جسمی برای من داشته، برای همین از جراحی میترسم،، سابقه سنگ کلیه هم داشتم، دوبار در طول ۶ ماه ، سی تی اسکن شدم و سایز کیست تغییری نکرده،، درد در کمر و لگن و پا هست و تا پنجه پا کشیده میشه، ۱۵ کیلواضافه وزن هم دارم؟

بنده قصد بارداری دارم.. اولین بارداریم هم که خارج از رحمی بود و لوله راستم برداشته شد... سوالم این هست که این کیست که در لگن چپ هست با دارو برطرف میشه یا حتما باید جراحی بشه؟؟؟
در صورتیکه نظر جنابعالی جراحی هست، چه نوع جراحی را پیشنهاد میفرمایید

بازدید : 60 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراح استخوان و مفاصل (ارتوپد) در تهران