۱۷
۷۲
خانــم

چه داروییرو میتونم برای کم تر شدن درد تاول در انتهای حلق و سرفع استفاده کنم ؟

سلام
وقتتون بخیر من حدود 5 روز هست که گلو درد گرفتم. پیش پزشک عمومی رفتم گفتن فارانژیت و تاول در انتها ی گلو است وبهم سه تا آمپول و یک سرم دادن و دارو های فستوور و فاموتیدین وشربت دکسترومتروفان ولی تاثیری نداشت و امروز صبح دوباره رفتم ولی علاوه بر قبلی ها ویتامین و ایروکاست و شربت دیفن هیدرامین بهم دادنو برای بینیم هم اسپری دکوسالین .
ولی هنوز نمیتونم بخوابم و تا میخوابم در کمتر ازنیم با سرفه های خیلی شدید از خواب بلند میشم و حدود چند دقیقه شدید سرفه میکنم.

چه دارویی میتونم برای کمتر شدن درد و سرفه ام استفاده کنم؟

بازدید : 39 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص پزشکي عمومي در تهران