۱۳
۴۵
آقــا

مشکل تارهای صوتی؟

سلام
فرزند پسر من چند سال پشت سر هم وقتی اتفاقی می افتاد که به گریه می افتاد، با صدای بلند گریه می کرد و فریادهای خیلی بلند از ته حلقش می کشید شاید مثلا دو ساعت تمام پشت سر هم از ته حلقش زور می زد و جیغ می زد و گریه می کرد الان 13سال دارد و من احساس می کنم نمی تواند بلند داد بزند، نمی دانم این حالت به خاطر رسیدن به سن بلوغ است یا مشکل حنجره و تارهای صوتی پیدا کرده
می خواستم بپرسم آیا راهی برای تشخیص هست و اگر مشکلی پیدا کرده باشد آیا راه درمان قطعی دارد یا نه؟
با تشکر فراوان

بازدید : 43 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص گوش، حلق، بيني در تهران