۳۳
۵۴
خانــم

حس برق گرفتگی در سر؟

با سلام. قرص سیتالوپرام را که یک سال برای درمان افسردگی مصرف میکردم، تحت نظر پزشک (به تدریج) قطع کرده ام.الان سه هفته از آخرین بار مصرف این دارو میگذرد.اما از آن روز تا الان مدام حس برق گرفتگی لحظه ای در سر و (اغلب)دست و پای چپ و سر شدن لحظه ای یک طرف بدنم دارم.تعداد دفعات آن در شبانه روز زیاد است از هر 30 ثانیه تا چند دقیقه یک بار متغیر است.چند شب یک بار هم از ضعف پا در خواب بیدار میشوم و مجبور به تکان دادن مدام پا برای بهبودی میشوم.بعضی روزها هم دستم دچار ضعف میشود.بطوری که مثلا نگه داشتن موس برایم سخت میشود.نهایتا حدود 10دقیقه طول میکشد.
دلیل این علایم چیست.آیا از عوارض قطع مصرف داروست و بعد از سه هفته طبیعی است.لازم است به پزشک معالجم مراجعه کنم؟احتمال وجود ام اس می باشد؟

بازدید : 48 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص مغز و اعصاب (نورولوژي) در تهران