۱۵
۵۳
خانــم

زنانه و در؟

سلام من 15 سالمه و مجرد هم هستم
الان 3 4 ماه میشه موهای زائد در ناحیه گردن و چونه در اومده و صورتم به شدت چرب میشه ریزش مو دارم 2 روز پیش زیر شکمم سمت چپ درد میکرد که دیگه الان درو نمیشه اما متاسفانه اشتهامم کور شده و اصلا احساس میکنم حالم خوب نیست لثه هامم خون میاد زمانی که مسواک میزنم با اینکه اروم میزنم و دلمم گهگاهی درد میگیره
ببخشید خیلی نوشتم چون گفتم همه چیو بنویسم بگم از نظر شما عادیه و خوب میشه یا اینکه چی هستن اینا برم دکتر و چیز جدی و خطرناکیه؟

بازدید : 14 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص پزشکي عمومي در تهران