۳۳
۶۷
خانــم

تنبلی تخمدان دارم.اقدام برای بارداری داشتم و از کیت استفاده کردم برای تشخیص تخمک گذاری وقتی کیت مثبت شد اقدام کردم ایا شانس بارداری دارم ؟

تنبلی تخمدان دارم و داروی محرکی جز ی هفته متفورمین روزی دو عدد استفاده نکردم قبلا کیست داشتم با دارو رفع ش. روز11پریودی اقدام ب بارداری کردم هر دو روز یک بار تست تخمک گذاری هر روز انجام دادم منفی بود روز15پریودی سنو کردن فولیکول هشت و نوزده میل مشاهده شد و روز18 پریودی کیت مثبت شد و همون روز اقدام کردیم و دوسه روز قبل از مثبت شدن هم اقدام کردیم فردای روزی ک کیت مثبت شد علایمی مثل دلدرد خفیف و ترشح رقیق و کشسان داشتم که حدس زدم تخمک گذاری باشه و فردای روز تخمک گذاری هم اقدام داشتم ینی ی روز قبل و ی روز بعد.حدودا یک هفته هم متفورمین روزی دوتا مصرف کردم به نظرتون احتمال بارداری وجود داره؟و اقدامات کافی بوده برای بارداری؟ازمایشاتم ب جز تنبلی تخمدان همه چیز اوکی بود

1 پـاسـخ

بازدید : 40 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص زنان و زايمان در تهران