۲۳
۸۰
خانــم

مشکل گوارش و سورزش مقعد؟

سلام من دو هفته پیش سرماخوردم و بعد از مصرف قرص روده ام صدا میداد و اسهال داشتم(قبلا بعد کرونا دکتر برام پروبیوتیک نوشتن)اسهال شدید . بعد از آن در ناحیه مقعد احساس سوزش داشتم موقع دفع ولی زخمی دیده نمیشد . الان در مقعد موقع دفع احساس سوزش دارم و وقتی دست میزنم احساس زخم میکنم ولی زخم نیست انگار یک برآمدگی استوانه ای شکل در راستای مقعد وجود دارد (نمیدونم چطوری بگم مثل شکل ماهیچه های اسکلتی تو کتاب😑)
که همون سورزش داره ولی وقت هایی که موقع شست ‌شو از دست استفاده نمیکنم کمتره سورزش

بازدید : 12 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص داخلي در تهران