۴ماهه
۶/۵
آقــا

خون و مخاط در مدفوع نوزاد 4 ماهه؟

سلام دکتر دختر 4 ماهه ای دارم با وزن تولد3330 گرم و وزن 4 ماهگی 6500گرم که از دوهفتگی خون و مخاط در مدفوعش وجود داره،شیر مادر می خوره و خانمم دو هفته از رژیم سخت گوشت مرغ و برنج استفاده کرد(صرفا مرغ و برنج)قبل این دوره هم هیچ فراورده ی گاوی ای مصرف نکرد،تخم مرغ و ... هم که میگن الرژی زاست(حتی بیسکوییت)اما دخترم خوب نشد و همچنان خون در مدفوعش وجود داره.
سونوگرافی شکم و لگن و کلیه و کبد رو انجام داد که نرمال بود،فقط رفلاکس گزارش کردن.
ازمایش
مدفوع داد که باکتری وجود نداشت اما ph مدفوع 6 بود.
حساسیت به لاکتوز هم نداشت اما خون مخفی و RBC,WBC مثبت بود.چندتا متخصص اطفال بردیم که عرض کردن الرژیه،اما با رژیم سخت مادر هیچ بهبودی حاصل نشد.
شیرخوار هم تب و بی قراری نداره و هر دو ساعت (و بعضی مواقع کمتر) 5 تا 6 دقیقه شیر می خوره و ما احساس نکردیم که کودک نگرانی خاصی داشته باشه.
لطفا خواهشمندم مارو راهنمایی کنید چه کاری انجام دهیم،من و همسرم خیلی نگرانیم و شرایط روحی خیلی بدی داریم.

بازدید : 54 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص گوارش و کبد اطفال و کودکان در تهران