سینوزیت و مشکل تنفس و مشکل تولیدی مخاط بینی و خلط پشت گلو به طور زیاد و ایجاد مشکل در تنفس و روزمرگی ؟

سلام و عرض ادب خدمت پزشکان محترم و زحمتکش که همیشه به طور شبانه روزی در تلاش برای جان انسانها هستند
بنده 31 سال دارم از کودکی با مشکل سینوزیت هم در پیشانی هم در صورت رنج میبرم
بنده همیشه و هر روز بدون استثنا خلط پشت حلق و مخاط بینی دارم که موجب گرفتگی بینی و مشکل تنفسی میشه و هر روز چندین بار خلط پشت حلق ایجاد میشه و بینی ام پر از مخاط سبز و زرد میشه و 20 سال هست که با این مشکل مواجه هستم و با دم کردنی و آنتی بیوتیک چند روزی بهتر میشه ولی دوباره برمیگرده
خلاصه کلافه شده ام و میخواهم چاره ای بیابم به کمک شما پزشکان عزیز و محترم
آیا با عمل جراحی این مشکل تولید مخاط بنده حل میشه؟
آیا در عمل جراحی سینوزیت ، غده ی تولید کننده این مخاط و خلط و ترشحات برداشته میشه؟
آیا سرچشمه این مخاط و خلطها از بین خواهد رفت ؟
خیلی رنج میبرم از این مشکل
اگر میشه راه حلی بفرمایید
ممنون و سپاسگزارم

بازدید : 40 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص گوش، حلق، بيني در تهران