۳۴
۶۵
آقــا

با سلام و وقت بخیر ببخشید آقای دکترمن نزدیک به ۷ساله که یبوست شدید هستم و دهنم مزه و بوی بدی داره که طبیعی نیست که یبوستم یکی دو سال اخیر خیلی اذیتم میکنه کلونوسکوپی گرفتم گفتن روده م دچار پیچ های زیادی هست الان به من دارو دادن که داروها هم زیاد جواب نمیده و عکس ctt برام نوشتن ولی هنوز انجام ندادم خواستم بپرسم روده من نیاز به جراحی داره یا فقط دارو باید مصرف کنم ؟

با سلام و وقت بخیر
ببخشید آقای دکترمن نزدیک به 7ساله که یبوست شدید هستم و دهنم مزه و بوی بدی داره که طبیعی نیست که یبوستم یکی دو سال اخیر خیلی اذیتم میکنه کلونوسکوپی گرفتم گفتن روده م دچار پیچ های زیادی هست الان به من دارو دادن که داروها هم زیاد جواب نمیده و عکس ctt برام نوشتن ولی هنوز انجام ندادم خواستم بپرسم روده من نیاز به جراحی داره یا فقط دارو باید مصرف کنم

بازدید : 20 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراحي کولورکتال (روده و مقعد) در تهران