۱۷
۸۵
خانــم

قرص اورژانسی و تاخیری پریود؟

سلام وقتتون بخیر من 17 سالمه و رابطه داشتم و رابطه محافظت نشدم به مدت 10 ثانیه بود و بقیش با کاندوم بود ولی محظ احتیاط قرص اورژانسی خوردم بعد از دو روز به مدت سه روز خونریزی داشتم به خاطر قرصا
الان ی ماه و دو روز از اخرین خونریزی گذشته ولی امروز صبح متوجه لکه بینی شدم در حد دو سه قطره و قطع شد نگران شدم با اینکه هر دو مطمئنیم که مایع منی یا هر چیزی داخل نرفته و حواسمون بوده
میتونید توضیح بدید از چیه و باید چیکار کنم
(اینم بگم که من ماه گذشته اوایل ماه پریود شدم و اواخر ماه که قرص خوردم باز خونریزی کردم)

بازدید : 58 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص زنان و زايمان در تهران