قسمت گلو یعنی زیر گردنم ناراحته و درد میکنه و یهو حس میکنم ی چیزی مثل پودر تو گلوم ریخته میشه و سرفه میکنم؟

چند ماه هست کیست تخمدان دارم و داروی دزوسپتیو مصرف میکنم الان 21 تا خوردم دوباره دارم 21 تای بعدی رو مصرف میکنم فکر میکنم از همون موقعی که شروع به مصرف این قرص کردم اینجوری شدم نمی دونم مشکل تیروییدی هست یا جایه دیگه تو گردن یا خدانکرده لخته توی ریهم شده باشه چون بعضی خیلی نفس ندارم حال ندارم قلبم هم حال نداره انگار قبل از مصرف قرص هورمون tsh ام که توی آزمایش ام بود 3.46بوده از وقتی این قرص رو خوردم شکمم هم باد کرده انگار صورتم هم عرق میکنه بعضی وقتا مخصوصا زیر چشمام اینا طبیعیه و بعدا برطرف میشه و نگران نباشم یا اینکه بقیه هم با مصرف این قرص همینطوری میشن ؟ علایم زیر گردنم احتمال داره چه بیماری باشه ؟ اگه جدیه بگید لطفا🙏

بازدید : 38 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص بيماريهاي ريه در تهران