۳۴
۴۷
خانــم

عدم تخلیه مثانه ؟

سلام .. ببخشید من 34 ساله و مجرد و خانم هستم نمی دونم مشکل اصلی مثانه من چیه چند سال اول فقط قطره ای بود مثلا ماهی دوبار که مثلا حموم می رفتم یا هوا سرد بود ولی به مرور بیشتر شده الان کامل تخلیه نمیشه هربار می رم بعد ادرار خودم رو می شورم خشک می کنم دوباره قطره میاد چند باره این طوری میشم و دائم دستشویی دارم بعد از ی ربع باید برا تخلیه دوباره باید برم به جز صبح که ی کم حجم داره بقیه روز با حجم کم هست و نمی تونم برای چند ساعت راحت باشم مثانه پر و خالی انجام دادم 130 بود و سیستکوپی هم انجام دادم که گفتن مشکلی نبوده الان با هر ضربه و فشار هوای سرد و به ویژه حموم رفتن که بارها زیر دوش چند بار ادرار می کنم و همش قطره میاد و کلا به پد وابسته شدم .. گفتن نیاز به نوار مثانه نیست ولی خیلی اذیت میشم و به وسواس رسیده و ترس و اضطراب شدید دارم هیچ کاری نمی تونم انجام بدم هوای سرد اولین جا مثانه تحریک میشه و توی ی ساعت چند بار دستشویی می رم چیز سرد یا میوه که بخورم باید برا تخلیه اون همش دستشویی باشم اونم قطره ای ... چکار کنم تخلیه بشه دکتر زنان هم رفتم افتادگی نداشتم همه زندگی منو گرفته .. دکتر قرص سولفیناسین داده که باز تاثیر نداره همش عدم تخلیه دارم به زور از حموم و دستشویی بیرون میام داخل حموم بارها دستشویی می کنم بعد هم قطره ای ... ولی شب ها به هیچ وجه برای دستشویی بیدار نمی شم.. چکار کنم کامل تخلیه بشه .. پیش روانپزشک رفتم قرص پوکساید و پرانول برای اضطراب دادن

بازدید : 78 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراح کليه و مجاري ادرار و تناسلي (اورولوژيست) در تهران