کم‌کاری تیروئید ؟

سلام خانم دکتر
خسته نباشید
من دخترم الان 40 روزشه و ازش آزمایش گرفتم که عدد تیروئیدش رو 924 زده و بردم پیش یه دکتر اطفال گفته خیلی بالاس و خطرناکه، میخواسم نظر شما رو بدونم که چیکار باید بکنم؟ خیلی میترسم.
چطور و کی میتونم بیارمش پیش شما، من از خوزستان میخوام بیام.
تو رو خدا راهنماییم کنید.

1 پـاسـخ

  • سلام و احترام
    عددي که ذکر کرديد مطمئن هستيد؟؟!منظورتون اينه کهTSH مساوي با 924 هست؟؟؟خيلي خيلي بعيد ميدونم .
    بالاترين کمکي که ميتونم بکنم اينه که حتما به فوق تخصص غددکودکان مراجعه کنيد تا در اولين فرصت اقدامات تشخيصي و درماني رو در صورت لزوم انجام بدن.
    خوشبختانه استان خوزستان ،فوق غددکودکان دارند و نيازي نيست اين مسير طولاني رو تا تهران طي کنيد.
    ولي مطمئنا بايد در يک آزمايشگاه مطمئن تکرار بشه و جواب رو سريعتر بگيريد تا در صورت کم کاري تيروييد درمان شروع بشه و جاي هيچگونه نگراني نيست.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 120 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص غدد درون ريز و متابوليسم کودکان در تهران