1سال و 2ماه
آقــا

همانژیوم یا مالفورماسیون؟

سلام خسته نباشید نام بیمار سبحان طاهری نسب متولد1/10/97از بدو تولد صورت سمت چپ بزرگ تر بود دو بار سونوگرافی شد یک بار در تاریخ 6/11/97 و بعدی در تاریخ 26/3/98 خیلی از دکتر ها چیزی نمیدونستن.و با اطلاعاتی ک بدست آوردم از طریق تحقیق یا شنیده هام باید یک همانژیوم یا مالفورماسیون مادرزادی باشه آیا این کار تخصص شماست یا اگر متخصصش فرق میکند لطفا من رو راهنمایی کنید

1 پـاسـخ

  • سلام تشخيص اوليه اين مورد که همانژيوم هست يا مالفورماسيون با معاينه کلينيکي و در صورت نياز راديوگرافي و ساير موارد مثل سي تي آنژيو هست
    تشخيص ضايعات سر و گردن رو همکاران جراح فک و صورت ، جراحان گوش و حلق و بيني و فوق تخصص جراحي عروق ميتونن بدن و فرقي نميکنه به کدام گروه مراجعه کنيد
    پس از تشخيص قطعي نوع ضايعه درمان مناسب به شما پيشنهاد خواهد شد

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
بازدید : 132 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراح دهان ، فک و صورت در تهران