سلام خسته نباشید همسرم ماهیچه و تاندون دستش پاره شده بود و جراحی انجام دادن بعد دوهفته دکتر پانسمان و اتل دستشون باز کردن ولی با دستش کار انجام داده الان درد میکنه میخاستم ببینم که احتمال پارگی تاندون هست؟

سلام خسته نباشید همسرم ماهیچه و تاندون دستش پاره شده بود جراحی شدن ودکتر بعد دوهفته پانسمان و اتل باز کردن بعدبا دستش کار انجام داده و الان درد میکنه و میگن ک احساس میکنن داخل دستشون چیزی پاره شده میخاستم ببینم احتمال پارگی تاندون هست؟ممنون

بازدید : 72 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص ارتوپد - جراح استخوان در تهران