۴۱
۷۵
خانــم

فشارمثانه ودردزیرشکم؟

سلام. من مدتهاست درزیرشکم ومثانه درددارم وتکررادرار خیلی کلافه کننده حتی درشب چندبارازخواب بیدارمیشم وهمینکه ازدستشویی بیرون میام باز احساس دفع ادرار دارم.وگاهی هم سوزش والتهاب. چندین بار آزمایش وسونو گرافی انجام دادم همه چی نرمال بود ولی واقعااذیت هستم وخوب نمیشم حدود دوهفته است قرص اکسی بوتینین میخورم هیج فایده نداره. لطفا راهنمایی کنید چکار کنم یاچه قرصی استفاده کنم خسته شدم انقد دکتر رفتم بی فایده بود واینکه دراینترنت مطالعه کردم مثانه بیش فعال یا عصبی اینجوریه واگ به تشخیص شماهم همینطور هست راه چاره چی هست، خواهشمیکنم راهنمایی کنید خیلی اذیت هستم.

بازدید : 15 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراح کليه و مجاري ادرار و تناسلي (اورولوژيست) در آبادان